Kolarikorjaamo hoitaa myös autojen maalaukset

Vaasan Pelti ja Automaalaamo Oy perustettiin vuonna 1983. Tasaisen kasvun seurauksena kolarikorjaamo työllistää tällä hetkellä 8-10 henkilöä. Henkilökuntamme on tunnollista, alastaan innostunutta ja siihen sitoutunutta sekä ammattitaitoista ja hyvin koulutettua.

Korjaamme vuodessa noin 1500-2000 kolarivauriota, jonka ansiosta olemmekin Vaasan suurin yksityinen kolarikorjaamo sekä yksi Pohjanmaan suurimpia kolari- ja korikorjaamoja. Olemme laadukas korikorjaamo, joka hoitaa myös raskaan ammattikaluston maalaukset.

Lisätietoa yrityksestämme voit lukea yritysesitteestämme.

Huippulaitteisto

Vaasan Pelti ja Automaalaamo Oy:n käytössä on alan huippulaitteisto. Muun muassa vuonna 2005 investointeihimme kuuluivat henkilö- ja pakettiautojen kokoinen automaattinen kuivausuuni, korin oikaisu säätöpenkkijigi, pistehitsausrobotti ja parannettu valaistusjärjestelmä.

Korjaamomme hallipinta-ala on noin 1100m2. Se sisältää esimerkiksi uuden automatisoidun henkilöautomaalauslinjan, uusitun kuorma- ja linja-autojen maalaushallin sekä automaattirobotiikalla tapahtuvan korin oikaisun.

Koko Euroopan mittakaavasta nähden ja alalla tapahtuvaan uudistuvaan teknologiaan verrattuna erikoiskoulutuksemme ja työkaluihin investointi on alaan nähden voimakasta.

Toimintaohjelma

Maalaukset ja kolarikorjaukset ovat suurin osa toimintaohjelmaamme. Olemme sopineet maahantuojien kanssa merkkikolarikorjauksista. Tällä hetkellä valikoimiimme kuuluvat muun muassa Hyundai-, Isuzu-, Subaru- ja Suzuki-merkkiset autot.

Korjaamme kaikki automerkit ja mallit: paketti-, kuorma- ja linja-autot. Tämän lisäksi moottoripyörät, moottorikelkat, mönkijät ja skootterit kuuluvat osaamisalueeseemme.

Takuutyömme käsittää myös muiden kolarista aiheutuneiden vikojen korjauksen.

Katso video pakettiauton korjaamisesta

Henkilökuntamme

Toimitusjohtaja
Hannu Kivimäki

Tekninen johtaja
Kari Vesterberg-Veikkari

Työnjohtaja
Pasi Kivimäki

Autokorimiehet
Sakari Marttala
Aulis Kivimäki

Automaalarit
Kaj-Erik Södergård
Pasi Valkonen
Matti Haanpää